Les nostres instal·lacions

Actualment, es disposa d’una nau que consta d’una superfície total de 70.500 m2, destinant 21.000 m2 per a l’emmagatzematge i confecció de fruita.

Aquestes instal·lacions estan en constant renovació, amb la maquinaria mes moderna del mercat per poder oferir confeccions innovadores i que conserven totes les característiques de la fruita fresca del camp fins al client final.

RECEPCIÓ

La nau de recepció consta de 4000 m2, és el punt d’entrada de la fruita dels productors de la cooperativa. Aquí, es realitza rigorosos controls de qualitat i es prepara la fruita per a la seva refrigeració i conservació, assegurant la seva frescor i excel·lent estat fins al lliurament final.

CONFECCIÓ

Les naus de confecció, que ocupen una superfície de 8.000 m2 i compten amb quatre màquines classificadores, tenen la capacitat de processar i classificar fins a 50 tones de fruita per hora. Aquesta infraestructura avançada permet mantenir elevades taxes de producció i s’assegura la qualitat i la frescor dels productes, afavorint, una cadena de subministrament eficient i satisfent les demandes dels clients amb productes de primera qualitat.

ENVASOS

La nau d’envasos, consta de 2.500 m2 de superfície, que permet emmagatzemar, gestionar, i distribuir els diferents envasos de la nostra empresa eficientment. Tanmateix, te la capacitat per acomodar grans volums d’envasos, assegurant l’eficàcia en la cadena de subministrament. La Cooperativa te el seu propi taller de manteniment i reparació, dedicat a assegurar el funcionament òptim de la maquinària i dels equips industrials de les naus de confecció.nt.

FITOSANITARIS

La cooperativa disposa d’un magatzem de fitosanitaris de 1.000 m2, on es proveeixen als productors amb els fitosanitaris necessaris per garantir una fruita de qualitat. Els nostres tècnics desenvolupen plans de tractament específics per a cada cultiu.

OFICINES

L’última ampliació de la cooperativa ha set estat la construcció d’un modern edifici d’oficines de 500 m2 on es realitzen les tasques d’administració, assessorament tècnic i comercialització. Aquest edifici consta d’una sala polivalent on es realitzen reunions, formacions, etc.

PANELLS SOLARS

La cooperativa ha implementat amb èxit un sistema de panells solars en 3 fases, amb una capacitat combinada de 1 megabyte. Aquesta actuació forma part de la nostra iniciativa per reduir la empremta de carboni i adoptar energies renovables. Aquesta instal·lació no només redueix els costos energètics, sinó que també contribueix a la sostenibilitat ambiental.

CÀMERES

Dins de les instal·lacions, s’integren 22 càmeres frigorífiques, ocupant 4.500 m2, amb capacitat per a emmagatzemar 6.000Tn de fruita. Les càmeres frigorífiques de la Cooperativa, incorporen les darreres tecnologies en refrigeració i conservació, garantint la preservació dels productes en òptimes condicions fins al moment de l’entrega al client.

Traducir