La nostra història

La cOOPERATIVA

dels 5.000 Tn inicials fins a la producció actual de 30.000 Tn de fruita majoritàriament nectarines, préssecs i paraguaià.

La Cooperativa Del Camp Sant Gaietà es va fundar a l’any 1985 per 48 productors de fruita dolça del poble d’Aitona.
Amb anys de treball i esforç, la cooperativa ha anat creixent i hem passat dels 5.000 Tn inicials fins a la producció a l’any 2016 de 32.000 Tn de fruita.

La nostra producció es bassa en fruita dolça de pinyol com son: les nectarines, préssecs, paraguaià i platerines. També tenim una part de producció d’albercoc i codony.

Tenim com a màxim objectiu presentar als consumidor productes de màxima qualitat que satisfacin les seves expectatives, això ho aconseguim gràcies a la experiència i professionalitat dels nostres productors i treballadors.

Els nostres productes, es comercialitzen sota les marques Fruitona i Fruitona Seduction sent aquesta última la marca que recull els nostres millors productes.

La cooperativa aposta clarament per produccions de qualitat, certificades sota estàndards de qualitat internacionalment reconeguts com Globalgap, BRC, IFS i Producció Integrada.
Controlem tot el procés productiu des de la plantacions dels arbres amb la selecció de les millors varietats fins que la fruita arriba al consumidor després de passar uns exhaustius controls de qualitat.

Traducir